Мачтови подемници – гр. Севлиево

Мачтови подемници - гр. Севлиево

Мачтови подемници за проект гр. Севлиево на 13 етажен блок м.Март 2016. Проектът е реализиран с разположението на 4 броя двумачтови подемници. За по-голяма ефективност двуколонните подемни платформи бяха с дължина от 28м. С максималната си дължина от 28м., двуколонните платформи Electroelsa EP3125 спомогнаха проектът, да бъде реализиран в срок до 60 камендарни дни.

Мачтови подемници, се отличават със своята гъвкавост и бързина на изграждане. Времето за изграждане на 4 двуколонни платформи с дължина от 28м. и височина от 50м, е само 32 работни часа. Монтажът, на 4 бр. двуколонни платформи за 4 работни дни, си е чисто спестяване на време. В момента в който приключи монтажа, строителните работници веднага за почват да работят по фасадата. Използването на мачтови подемници във вашите проекти е с основно предимство, спестяване на време. Губенето на време и повтарянето на безмислени операции на строителния обект, струва изключително много средства, които при работа с подемни платформи / мачтови подемници се компенсира и намалява себестойността на готовия продукт.

Платформи БГ ООД, един от лидерите в отдаването под наем на подемни платформи / мачтови подемници, строителни подемници / хаспели и строителни асансьори. Платформи БГ ООД е официален представител на следните прозводители: Electroelsa, Jaso, Geda, Boecker, Bumpa, Torgar, Stiltz. Платформи БГ ООД проектира и изработва строителни и индустриални подемници / хаспели за асансьорни шахти спрямо индивидуалните изисквания на клиента.