Мачтови подемници под наем Бургас

Мачтови подемници под наем Бургас

Мачтови подемници под наем Бургас, за саниране на – 16 етажен блок с височина от 56 метра. Обект гр. Бургас реализиран с 1 двуколонна платформа и 4 едноколонни подемни платформи. 2600кв.м. е площта, която покриха тези изброените мачтови подемници при първоначалния монтаж. Монтажът на платформите бе извършен за 3,5 работни дни и обекта стартира на 18.08.2017. След края на първата част от сградата, подемните платформи, ще бъдат преместени на оставащите фасади. Очаква се проекта да завърши до края на Септември.

Мачтови подемници под наем за саниране на сгради

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемни платформи за саниране по НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Мачтови подемници под наем Бургас. Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .