Мачтови подемници под наем – Стара Загора – 15 етажен/55 метра

Мачтови подемници под наем - Стара Загора - 15 етажен/55 метра

Мачтови подемници под наем – Стара Загора – 15 етажен/55 метра. е реализиран с две двуколонни подемни платформи с дължина 28метра и височина 55 метра и и една едноколонна с дължина от 8метра и височина 55метра. С дължината от 28м на всяка една платформа, успяхме да покрием цялата дължина на фасадата от 55м. С помощта на удълженията (екстеншъните) покрихме профила на сградата, без да се налага монтаж на допълнително оборудване. Мачтови подемници под наем – Стара Загора – 15 етажен/55 метра. Монтажът на мачтовите подемници бе извършен за 3 дни и обекта стартира на 14.09.2017. В този проект, ще имаме няколко премествания, така че да покрием всички фасади.

Мачтови подемници под наем Стара Загора

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.  Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемни платформи под наем Стара Загора

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!