Мачтови подемници за саниране под наем София

Мачтови подемници за саниране под наем София

Мачтови подемници за саниране под наем София. За нуждите на свой дългогодишен партньор, Платформи БГ ООД достави и монтира 3 броя двуколонни подемни платформи и 2 броя едноколонни подемни платформи, 2 броя въжени платформи(люлки) за изпълнение на проект по програмата за саниране. Целта на проекта, бе да бъде изпълнен за 92 календарни дни. Благодарение на добрата координация между екипа на Платформи БГ ООД и възложителя, проекта бе изпълнен в предварително заложения срок.

Мачтови подемници за саниране

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Двуколонни подемни платформи за саниране София

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Мачтови подемници за саниране под наем София. Обади ни се – 0877360060 !