Мачтови секции за подемник Torgar

Мачтови секции за подемник Torgar

Мачтови секции за подемник Torgar. Доставихме мачтови секции за двуколонна подемна платформа Torgar PW 10/PW20. Платформи БГ ООД, достави по задание на клиент мачтови секции(колони) за двуколонна подемна платформа Torgar PW 10/PW20. Мачтовите секции, бяха необходими за надграждане на съществуващата платформа с цел достигане на по голяма височина спрямо първоначалната покупка на съоръжението. Мачтовите секции, са придружени с всички необходими консумативи за успешното и безаварийно монтиране на съоръжението на строителния обект на клиента. Мачтови секции за подемник Torgar са налични на склад в Платформи БГ ООД.

Подемници Torgar – налични на склад.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови и строителни подемници под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!