Мобилна платформа за монтаж на гипсокартон

Направете запитване

Мобилна платформа за монтаж на гипскартон

Мобилна платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps е първата мобилна платформа за монтаж на гипсокартон. Мобилната платформа за монтаж на гипсокартон позволява достигане на работна височина от 5 метра и позволява неограничени движения в работното пространство. С помощното рамо Solo Gyps, Вие, качвате и монтирате  гипсокартонения лист лесно, бързо и безопасно. Придвижвате се към монтаж на следващия лист и така, бързо и лесно до монтажа на последната част от тавана. Мобилната  платформа за монтаж на гипсокартон се движи бързо (3 км/ч – спуснат и 0,6 км/ч – повдигнат). Благодарение на капацитета си от 180 кг повдига оператора с инструменти и материали, позиционирайки го на желаната височина. По този начин рискът от злополуки поради честото ръчно натоварване на тежки материали е значително намален. Ефективността на всеки работник е максимално увеличена, като се избягва ненужната загуба на време за извършване на операции по преместването.

Мобилна платформа за монтаж на гипсокартон

Благодарение на просвета си от 87 mm, съчетан с изключително компактните си размери и система за заключване на предните колела, мобилната платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps може да се движи по права линия напред и назад. Това позволява на оператора да работи в най-тесните пространства, значително намалявайки в същото време възможността за допускане на грешки. С широчината си от 730мм мобилната платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps преминава през всеки един отвор, планиран за врата и тесни пространства. С компактните си размери, ниското тегло от 510кг. и перфектната маневреност, мобилната платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps да се побере в повечето асансьори, достигайки най-горните етажи без усилие и преминавайки през стандартни врати, без да се налага операторът да напуска платформата.

Мобилно скеле за монтаж на гипсокартон на таван

За още по-голямо улеснение, в основата на мобилната платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps има и джобове за вилици за мотокар. Благодарение на просвета от 87мм и  механизъм за защита от дупки мобилната платформа за монтаж на гипсокартон е в състояние да преодолее наклони от 35% и чрез използването на прости рампи може да преодолее препятствия като стъпала и стълбища. Относно поддръжката и обслужването на мобилната платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps, е необходимо да следите нивото на вода в батериите. Тази рутинна поддръжка позволява ниски разходи за поддръжка.

В обобщение: Нов, бърз и лесен начин за монтаж на гипсокартон на тавана.

Цена на рециклирана мобилна платформа Leonardo HD Solo Gyps – 15 999лв без ДДС.

Цена на нова мобилна платформа Leonardo HD Solo Gyps – 25 999лв без ДДС.

Технически данни
Височина в разгънато състояние2900 мм
Работна височина4900 мм
Дължина на платформата разгъната1710 мм
Широчина739 мм
Дължина на базата1192 мм
Височина в сгънато състояние1747 мм
Дължина на платформата сгъната1115 мм
Височина на стъпалото400 мм
Просвет – отпред92 мм
Просвет – по средата87 мм
Товароподемност180 kg
Собствено тегло510 kg
Оператор1 брой
Скорост на движение сгъната3 km/h
Скорост на движение разгъната0,6 km/h
Raise/Lower Speed16 / 21 sec
Вътрешен радиус на звиване0 мм
Външен радиус на звиване1253 мм
Движение по наклондо 35%
Захранващо напрежение220 V ca 24Vcc
Акумулатори2броя – 12V; 85Ah@20h

Ако тази уникална мобилна платформа за монтаж на гипсокартон Leonardo HD Solo Gyps, предизвиква интерес в теб, обади ни се: 0877360060 !

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт