Монтаж двуколонна подемна платформа гр. Варна

Двуколонна подемна платформа Torgar

Монтаж двуколонна подемна платформа гр. Варна. Извършихме монтаж на двуколонна подемна платформа Torgar собственост на възложителя. Параметрите на двуколонната подемна платформа Torgar са дължина 23м. и височина 36м. Съоръжението ще се използва за извършване на монтаж на изолационна система на западната фасада, като процеса по изграждане и на останалите три фасади с подемни платформи, ще се мултиплицира. Монтаж двуколонна подемна платформа гр. Варна извършихме в рамките на работния ден, покривайки 828кв.м. фасада.

Монтаж на строителни подемници

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници и платформи Torgar

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ”ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!