Монтаж на строителен подемник Alimak TP 1300SD

Монтаж на строителен подемник Alimak TP 1300SD

Монтаж на строителен подемник Alimak TP 1300SD. Екипът на Платформи БГ ООД, извърши монтаж за доверен клиент на хаспел Alimak TP 1300 SD. Ние от Платформи БГ ООД, доставихме на клиента строителен подемник Alimak TP 1300 SD, като поехме ангажимента да поддържаме строителния подемник в отлично техническо състояние, да монтираме, демонтираме и каквото е необходимо за успешната работа на нашия клиент. Правилната поддръжка на строителния подемник, осигурява неговото правилно функциониране дълги години.

Монтаж на строителен подемник Alimak TP 1300SD

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Монтаж на строителни подемници

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Имаш строителен подемник и искаш професионален монтаж и поддръжка? Обади ни се – 0877360060 !

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .