Монтаж строителен асансьор

Монтаж строителен асансьор

Извършихме монтаж строителен асансьор собственост на клиента. Клиент ни заяви монтаж на собствения си строителен подемник/асансьор. Монтирахме строителния асансьор в рамките на деня, като в последствие ще имаме и надграждане на всеки два етажа. След извършения монтаж, съдействахме по узаконяването на съоръжението. Извършихме необходимите настройки по управление на строителният асансьор.

Наем на Строителен асансьор

 Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Асансьор под наем за строителството

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искате да се погрижим и за вашия строителен подемник, строителен асансьор, строителни подемни платформи, обадете ни се!