Монтаж строителен подемник гр.Пловдив

Монтаж строителен подемник

Монтаж строителен подемник гр.Пловдив на частен клиент. Частен клиент изиска монтаж на строителен подемник за ремонт на хотел през неактивната част от сезона. Строителния подемник Steinweg с товароподемност до 300кг, и височина на монтаж от 15м. Монтажът на строителния подемник на този малък семеен хотел, ще спомогне за транспорт на строителни отпадъци и строителни материали, ще спести време, ресурс и пари.

Монтаж строителен подемник гр.Пловдив

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни подемници под наем за вашия бизнес

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!