Нова двуколонна подемна платформа за обект Rubik Residence

Нова двуколонна подемна платформа за обект Rubik Residence

Нова двуколонна подемна платформа за обект Rubik Residence. Доставихме чисто нова двуколонна подемна платформа за обект Rubik Residence в град Русе. Новата двуколонна подемна платформа ще спомогне за изграждането на съвременната окачена фасада. Новата двуколонна подемна платформа е с дължина 26.80м и височина 30м. С новата двуколонна подемна платформа, възложителя ще спести време и ресурс за постигане по-добра рентабилност при изграждането на обекта. Подемните платформи подпомагат дейностите по СМР на фасадите, като улесняват процесите на движение по фасадата. Всички материали за изграждането на фасадата се качват на “борда” на подемната платформа и улесняват монтажа от работниците. Подемните платформи са най-ефективният начин за монтаж на фасади, независимо от вида фасада.

Двуколонна подемна платформа за обект Rubik Residence

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – Италиански производител на саморазгъващи се кранове, Peiner System – Италиански производител на кулокранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемни платформи – доставка и наем за твоя обект

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!