Отдаване под наем на строителни подемни платформи. Platformi.bg е компания, създадена да отговори на нуждите на пазара за фасадно строителство чрез работните подемни платформи Electroelsa и Starlift. Oтличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Платформите намират успешно приложение при изграждане и реновиране на фасади. Изолиране на стени поставяне на мазилки; подмяна на врати и прозорци; изграждане и ремонт на покриви; строителство и ремонт на кораби; промишлени обекти; изграждане и ремонт на комини и виадукти.

Подемни платформи под наем

Ето и предимствата пред фасадните скелета: Икономическа ефективност в резултат на максимално кратко време за монтаж/демонтаж; голям капацитет на натоварване до 3000кг. Най-ниска цена на покрита площ с възможност за независимо захранване. Сигурност – платформите имат CE сертификат; напълно безопасно, всички защити, автоматично спускане при спиране на двигателите; здраво захващане на платформите. Гъвкавост, благодарение на – скорост на повдигане и сваляне 10.6м/мин. Адаптиране на платформата по профила на фасадата. Възможност за дължина на платформата от 3 до 28 метра и височина до 120 метра. В момента активно се работи по програмата за енергийна ефективност, където нагласата е да се използва скеле, което е нелош формат. При по-високите блокове оказва влияние върху времето за изграждане и монтаж.

Мачтови подемници под наем

За разлика от скелетата, платформата се изгражда в пъти по-бързо. Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери, значително по-бавно. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3000кг. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и до 1500кг. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на саниране или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс. За повече информация за отдаване под наем на строителни подемни платформи посетете сайта на компанията.

Строителни платформи под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници. Torgar – Испански производител на подемници. FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове. PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери. PLM Lift – платформи за инвалиди. PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Фасадни платформи под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!