Двуколонни подемни платформи под наем София

Подемни платформи под наем София

Двуколонни подемни платформи под наем София за изграждане на фасадата на един от най-новите жилищни сгради. Подемните платформи наети от Платформи БГ ООД, гарантират безупречна работа и висока ефективност в строително-монтажните работи по вашата фасада. Доставихме и монтирахме двуколонни строителни подемни платформи с дължина 30м и височина 34м, платформи с дължина 21м и височина 34м.

Двумачтови подемници под наем София

Двуколонни подемни платформи под наем София, монтирахме в рамките на 5 работни часа на платформа. Предимствата на подемните платформи са доказани във времето. Предимствата са: бърз монтаж, лесно използване, бърза работа по фасадата и т.н. Работата с подемни платформи/мачтови подемници за фасади, увеличават производителността на всеки един обект, което сваля разходите за труд, скъсява периода за изпълнение на СМР на фасадата.

Подемни платформи под наем

 Платформи БГ ООД, специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Фасаден подемник с две колони под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!