Платформа за инвалиди гр.София

Платформа за инвалиди гр.София, доставена и монтирана в новопостроена жилищна сграда. По задание на възложителя, доставихме подемник за инвалиди в много кратък срок. Платформата за инвалиди бе произведена с височина на подем от 160см. Платформа за инвалиди гр.София е окомплектована с прозрачни стъклени страници, стъклена врата на етажната площадка, бутониера за повикване и на двете места за качване, бутониера за управление от кабината, рампа за качване и слизане.

Платформа за хора с увреждания

Подемникът за инвалиди се произвежда индивидуално спрямо изискванията на сградата ви. Платформата за инвалиди се предлага в следните цветове: RAL 7012, 7016,7032, 7035, 9005, 9016.

Подемник за инвалиди

 Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемна платформа за инвалиди

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!