Платформа за инвалиди гр.София

Платформа за инвалиди гр.София, доставена и монтирана в новопостроена жилищна сграда. По задание на възложителя, доставихме подемник за инвалиди в много кратък срок. Платформата за инвалиди бе произведена с височина на подем от 160см. Платформа за инвалиди гр.София е окомплектована с прозрачни стъклени страници, стъклена врата на етажната площадка, бутониера за повикване и на двете места за качване, бутониера за управление от кабината, рампа за качване и слизане.

Платформа за инвалиди

Подемникът за инвалиди се произвежда индивидуално спрямо изискванията на сградата ви. Платформата за инвалиди се предлага в следните цветове: RAL 7012, 7016,7032, 7035, 9005, 9016.

Подемник за инвалиди

Платформи БГ ООД е специализирана компания в доставката на разнообразие от подемни съоръжения. Подемни платформи / Мачтови подемници Electroelsa, Jaso, Строителни подемници Electroelsa, Jaso, Geda, Boecker, Строителни асансьори Electroelsa, Jaso, Geda, Наклонени подемници Boecker, Кран ремарке Beocker, Саморазгъващи се кранове FB Gru, BMU – Building Maintenance Unit PLM BMU, Домашни асансьори, Платформи за инвалиди PLM Lift, Паркинг платформи PLM CarPark Lift. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” За да ви е лесно”!