Платформа за инвалиди PLM Lift 15м.

Направете запитване

Платформа за инвалиди PLM Lift 15м е с максимална височина на повдигане до 14.99м. за външен монтаж със самоносеща конструкция. Платформата за инвалиди се предлага с монофазен или трифазен електродвигател, като е подходяща за всеки дом, хотел, офис сграда. Подемникът за инвалиди PLM Lift има скорост на повдигане до 0,15м/сек. и максимална височина до 1499см. Платформата за инвалиди PLM Lift е решение, което дава достъпност на всеки един човек в неравностойно положение. С максимална товароподемност до 315кг./400кг., е решение за всяка индивидуална нужда.

Платформа за хора с увреждания

Платформа за инвалиди PLM Lift 15м. със съвременен дизайн, и материали. Компактен и ефективен, подемникът за хора в неравностойно положение предлага комфорта и помощта от което се нуждаете. За дома, за офиса, за новострояща се сграда, решението е платформа за инвалиди PLM Lift. Платформа за инвалиди е устройство, което служи за транспортиране на хора с увреждания или инвалиди от едно ниво на земята до друго ниво, като например от етаж на сграда до друг етаж или от тротоар до платформа. Платформите за инвалиди обикновено са оборудвани с рампи, които позволяват на потребителя да се придвижва по наклонена повърхност или да се изравнява на ниво. Те могат да бъдат ръчни или електрически управлявани и могат да бъдат инсталирани както в жилищни, така и в обществени сгради, като например магазини, болници и училища.

Платформа за хора с увреждания

Платформите за инвалиди са от изключителна важност за хората с увреждания, като им предоставят възможност да се придвижват по-лесно и да имат достъп до различни обществени места и услуги, което им помага да се интегрират по-добре в обществото.

С платформата за инвалиди, давате достъп на хората в неравностойно положение, които са част обществото ни. Платформата за инвалиди отговаря на Директива 2006/42/EC.

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт