Платформа за инвалиди PLM Lift 3м.

Направете запитване

Платформа за инвалиди до 3м.

Платформа за инвалиди PLM Lift 3м. е с максимална височина на повдигане до 2.99м. С монофазния си мотор, е подходяща за всеки дом, хотел, офис сграда. Подемникът за инвалиди PLM Lift има скорост на повдигане до 0,15м/сек. и максимална височина до 299см. Платформата за инвалиди PLM Lift е решение, което дава достъпност на всеки един човек в неравностойно положение. С максимална товароподемност до 315кг., е решение за всяка индивидуална нужда.

Платформа за инвалиди до 3м.

Платформа за инвалиди PLM Lift 3м. е подемник със съвременен дизайн, и материали. Компактен и ефективен, подемникът за хора в неравностойно положение предлага комфорта и помощта от което се нуждаете. За дома, за офиса, за ново строяща се сграда, решението е платформа за инвалиди PLM Lift. Платформа за инвалиди е устройство, което служи за транспортиране на хора с увреждания или инвалиди от едно ниво на земята до друго ниво, като например от етаж на сграда до друг етаж или от тротоар до пътна платформа. Платформите за инвалиди обикновено са оборудвани с рампи, които позволяват на потребителя да се придвижва по наклонена повърхност или да се изравнява на ниво. Те могат да бъдат ръчни или електрически управлявани и могат да бъдат инсталирани както в жилищни, така и в обществени сгради, като например магазини, болници и училища. Платформите за инвалиди са от изключителна важност за хората с увреждания, като им предоставят възможност да се придвижват по-лесно и да имат достъп до различни обществени места и услуги, което им помага да се интегрират по-добре в обществото.

Вертикален транспорт за трудноподвижни хора

С платформата за инвалиди, давате достъп на хората в неравностойно положение, които са част обществото ни. Подемникът за инвалиди отговаря на Директива 2006/42/EC.

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт