Подемни платформи за саниране в град Добрич

Подемни платформи за саниране в град Добрич

Подемни платформи за саниране в град Добрич. Реализация на проект за саниране на 18 етажен блок с височина 54м. На обекта доставихме два броя двуколонни подемни платформи и два броя едноколонни подемни платформи. За обхващане на цялата фасада на жилищния блок, ще бъдат извършени две премествания. Време за монтаж 3 работни дни. Планирания срок на изпълнение на СМР е 90 календарни дни. Предоставихме на клиента цялостно обслужване – доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Предимствата на подемните платформи в проектите по обновяване на сгради по НПЕЕМЖС, са безспорни. Спестяват изключително много време и ресурс по изпълнението на един проект.

Подемни платформи за саниране в град Добрич

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови платформи под наем за саниране в град Добрич

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .