Колонни подемници под наем за саниране Плевен

Колонни подемници под наем за саниране Плевен

Колонни подемници под наем за саниране Плевен. Реализирахме проект с много къс срок за изпълнение до 60 календарни дни. За да реализираме проекта в установения срок, доставихме, монтирахме, узаконихме, извършихме поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект на три броя двуколонни подемни платформи. Времето за монтаж на трите броя двуколонни подемни бе 2.5 работни дни. Височина на сградата 56м.

Колонни подемници под наем за саниране Плевен

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници под наем за саниране Плевен

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .