Платформи под наем за саниране на община Перник

Платформи под наем за саниране на община Перник

Платформи под наем за саниране на община Перник. Във връзка с изпълнение на проект за обновяване на сградата на Община Перник, доставихме, монтирахме, узаконихме, поддържахме, демонтирахме и извозихме от обект, един брой двуколонна подемна платформа, три броя едноколонни подемни платформи и един брой въжена платформа. Сградата е с 13 етажа и височина 42м. Монтажът на платформите, извършихме за три работни дни. Разположението и монтажа на подемните платформи, бе върху ниското тяло на административната сграда, което създаде необходимост за разтоварване на подемните платформи и разположението им по места с мобилен кран. Срок на изпълнение на проекта 122 дни.

Платформи под наем за саниране на община Перник

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници под наем за саниране в Перник

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .