Платформи за саниране под наем град Пловдив

Платформи за саниране под наем град Пловдив

Платформи за саниране под наем град Пловдив. Един проект реализиран с 3 броя двуколонни платформи с едно преместване. Пълно обслужване на клиента с доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж, извозване от обект. Време за монтаж на 3 двуколонни платформи, 20 работни часа. Размерите на обекта – 15 етажен блок с височина 50м. Срок на изпълнение 93 дни.

Платформи за саниране под наем град Пловдив

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници за саниране под наем град Пловдив

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .