Подемна платформа Electroelsa Elsa P 25

Направете запитване

Подемна платформа ELectroelsa H05

Подемна платформа Electroelsa Elsa P 25 е отлично решение за изграждане и ремонт на фасади. Подемните платформи Electroelsa Elsa P40 са последно поколение подемни съоръжения в помощ на фирмите за изграждане на фасади. В мачтовия подемник Electroelsa Elsa P25, са имплементирани най-съвременните технологии в електрооборудването. Основните компоненти, които се използват в модулите за управление са Schneider, Lovato, Omron, Harting. Наличието на тези компоненти, гарантира максимална надеждност и дълговечност на съоръжението.

Лека фасадна платформа

Техническите характеристики на подемна платформа Electroelsa Elsa P 25, отговарят на нуждите на нашия пазар за височинна работа. С максималната си височина до 100 м., ширина до 21.47м. при двуколонна платформа и 6.9м при едноколонна платформа, съоръжението ще отговори на всички ваши изисквания. Като всеки друг модел от разнообразието на предлаганите подемни съоръжения от италианския производител Electroelsa, така и модела Elsa P25 е максимално съобразена с работните процеси на обекта при монтаж и изграждане на фасади.

Лек мачтов подемник за фасадно строителство

Едно от уникалните предимство на модела Elsa P25, е неговата скорост на подем. За разлика от много други производители, тук скоростта на движение на платформата е 10.6м/мин., което за подобно съоръжение е една от най-високите. Какво значение има скоростта на движение? По-високата скорост на движение ви спестява време за достигане на работна позиция при изграждането на фасадата. Предимствата на подемните платформи са доказани в годините. Пести време. Пести усилия. Повишава ефективността в работните процеси. Всички материали при изграждане на фасадата са на работната площадка, при вас. Не е необходимо да имате допълнителна механизация за превоз на основните материали за изграждане на фасадата.

Строителен мачтов подемник под наем

За разлика от другите модели на Electroelsa, на моделът Elsa P25 му липсва универсалността, която е пословична за този производител. Ако прояввате интерес към тоз модел подемна платформа, обадете ни се. Ние, ще ви осигурим доставка, обучение, монтаж, демонтаж, поддръжка на вашите съоръжения. Обадете ни се! Ние, ще ви консултираме и заедно, ще изберем най-правилното решение за вашите нужди. За да ви е лесно!

За повече информация за наем или покупка използвайте формата за запитвания.

Технически данни в прикачения файл по-долу.

Изпрати запитване или ни се обади на 00359877360060 .

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт