Подемна платформа Electroelsa Elsa P 46

Направете запитване

Подемна платформа Electroelsa P46

Подемна платформа Electroelsa Elsa P 46 е отлично решение за изграждане и ремонт на фасади. Подемните платформи Electroelsa Elsa P40 са последно поколение подемни съоръжения в помощ на фирмите за изграждане на фасади. В мачтовия подемник Electroelsa Elsa P46, са имплементирани най-съвременните технологии в електрооборудването. Основните компоненти, които се използват в модулите за управление са Schneider, Lovato, Omron, Harting. Наличието на тези компоненти, гарантира максимална надеждност и дълговечност на съоръжението.

Фасадна платформа

Техническите характеристики на подемна платформа Electroelsa Elsa P 46, надминават нуждите на нашия пазар за височинна работа. С максималната си височина до 220 м., ширина до 33.90м. при двуколонна платформа и 13.19м при едноколонна платформа, съоръжението ще отговори на всички ваши изисквания. Като всеки друг модел от разнообразието на предлаганите подемни съоръжения от италианския производител Electroelsa, така и модела Elsa P46 е максимално съобразена с работните процеси на обекта при монтаж и изграждане на фасади.

Мачтов подемник за фасадно строителство

Едно от уникалните предимство на модела Elsa P46, е неговата скорост на подем. За разлика от много други производители, тук скоростта на движение на платформата е 10.6м/мин., което за подобно съоръжение е една от най-високите. Какво значение има скоростта на движение? По-високата скорост на движение ви спестява време за достигане на работна позиция при изграждането на фасадата. Предимствата на подемните платформи са доказани в годините. Пести време. Пести усилия. Повишава ефективността в работните процеси. Всички материали при изграждане на фасадата са на работната площадка, при вас. Не е необходимо да имате допълнителна механизация за превоз на основните материали за изграждане на фасадата.

Строителни подемници за фасади

Предимствата на Electroelsa Elsa P46 е и неговата универсалност. За да са максимално гъвкави, производителят Electroelsa, е предвидил основният компонент – колоната(мачтовата секция) да е универсален за голяма част от съоръженията, които произвежда. Мачтовата секция за Elsa P46 е съвместима със следните модели строителни подемници – Elsa PM-M10, Elsa PM-M20, Elsa PM-M23, Elsa PM-M50, Elsa H20, Elsa P40, Elsa P46. Съвместимостта на колоните(мачтовите секции), позволява с един основен компонент, Вие, да имате набор от съоръжения, които да използвате в различни проекти и в различни дейности. Дали ще ви е необходим строителен асансьор или строителен подемник или строителна подемна платформа, Вие, сте гъвкави. Тази универсалност, ви дава добавена стойност към работните ви процеси. Ако, и Вие искате да надградите вашите работни процеси, обадете ни се. Ние, ще ви осигурим доставка, обучение, монтаж, демонтаж, поддръжка на вашите съоръжения. Обадете ни се! Ние, ще ви консултираме и заедно, ще изберем най-правилното решение за вашите нужди. За да ви е лесно!

За повече информация за наем или покупка използвайте формата за запитвания или изпратете емайл на sales@platformi.bg или се обадете на +359877360060 .

Технически данни в прикачения файл по-долу.

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт