Подемна платформа Jaso GP40

Направете запитване

СТРОИТЕЛНИ ПОДЕМНИЦИ ПОД НАЕМ

Подемна платформа Jaso GP40 е платформа тежък тип. Професионално решение за всеки един дългосрочен проект. С максимална дължина до 35.88м за двуколонна платформа и 13.44м за еднколонна платформа, и максимална височина до 150м осигурява отлична достъпност. Широчина на работната площадка 1.30м. Допустими дължина на удълженията до 2м.

Строителна платформа под наем

На платформата имате извод 220V тип шуко, което ви дава възможност да работите безпроблемно с вашите електроинструменти без да има нужда от допълнителни кабели и удължители. С товароносимост за едноколонна платформа до 850кг.+4-ма работници ще качите вашите материали и ще осигурите отлична работна площадка за бърза и безаварийна работа. Моделът с две колони има товароносимост 1700кг+6-ма работници. Скорост на движение до 6м/мин.

Работна платформа под наем

Подемна платформа Jaso GP40 е много ефективно съоръжение. Доказала се, с безаварийната си работа на многобройни обекти, е правилният избор за всеки един професионалист в строителството на фасади. Предимствата на MCWP – Mast Climbing Working Platform са многобройни. Бърз монтаж и демонтаж. Спестяват време. Спестяват усилия при транспорт на материали. Материалите са на работната площадка през цялото време. Това дали и, Вие, се нуждаете от подемна платформа, може лесно да установим, като ви консултираме.

За повече информация за наем или покупка използвайте формата за запитвания.

Технически данни в прикачения файл по-долу.

Изпрати запитване или ни се обади на 00359877360060 .

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт