Подемна платформа за монтаж на кофраж

Подемна платформа за монтаж на кофраж

Подемна платформа за монтаж на кофраж. По задание на клиент монтирахме двуколонна подемна платформа обслужваща груб строеж. Двуколонната подемна платформа ще спомогне монтажа на кофражните платна на грубия строеж на сградата. Двуколонната подемна платформа, ще се надгражда последователно с напредването височината на сградата. С използването на двуколонна подемна платформа, възложителя ще скъси времето за изпълнение на грубия строеж. Двуколонните подемни платформи са подходящи за монтаж на окачени фасади, монтаж на кофражни системи, зидане на тухли, саниране на сгради.

Подемна платформа за монтаж на кофраж

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.  Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници за изграждане на фасади под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!