Подемни платформи под наем – Референция

Направете запитване

Подемни платформи под наем - Референция

Подемни платформи под наем – Референция от МОНОЛИТ – 21 – АНДОНОВ И ЗАХОВ ООД. С настоящата референция изразяваме задоволството си от съвместната ни работа с  PLATFORMI.BG при изпълнение на строително-монтажните работи на следния обект: „Изпълнение на Инженеринг – проектиране и изпълнение на СМР във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради на територията на община Габрово“ по Обособена позиция №3 “ЖБ Камчия, гр. Габрово.

Платформи под наем Габрово

Екипът на PLATGORMI.BG  ни предоставиха под наем един брой едноколонна и един брой въжена платформи. Избраната комбинация ни послужи за безопасно и качествено изпълнение на всички дейности по фасадата. Platformi.bg ни предоставиха цялостна услуга – доставка, монтаж и узаконяване на наетите от наша страна съоръжения. Монтажът на двете съоръжения бе извършен в рамките на 12 работни часа.

Мачтови подемници под наем Габрово

Изразяваме своята благодарност към служителите на  Platformi.bg и препоръчваме дружеството, като коректен и професионален партньор в областта на отдаването под наем и монтажа на подемни платформи и намерението си продължим да използваме услугите им и в други наши проекти.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.

 Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари. С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт