Подемни платформи под наем за саниране град Девин

Подемни платформи под наем за саниране град Девин

Подемни платформи под наем за саниране град Девин. Реализирахме проект за обновяването на 8 етажен блок по НПЕЕМЖС. Монтирахме две двуколонни подемни платформи с дължина 21м. и височина 24м. Срокът за изпълнение на обекта е 90 календарни дни. Предоставихме на клиента цялостно обслужване от доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Благодарение на добрата координация с клиента, извършихме преместване на 45-тия календарен ден. Използването на фасадни мачтови подемници за саниране, улеснява процесите по саниране и спестява изключително много технологично време за изпълнение на проекта.

Подемни платформи под наем за саниране град Девин

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителни мачтови подемници за саниране под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Предстои ти проект за саниране на сграда? Обади ни се 0877360060 !