Подемни платформи под наем за саниране Пловдив

Подемни платформи под наем за саниране Пловдив

Подемни платформи под наем за саниране Пловдив. Реализиране на проект за саниране на 13 етажен блок с височина 45м. Изпълнението на обекта е осъществено с един брой двуколонна подемна платформа, два броя едноколонни подемни платформи с едно преместване и частично със скеле. И тук изпълнихме цялостно обслужване на проекта с доставка подемните платформи до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж, извозване от обект. Бяха ни необходими 2 работни дни за монтаж, адаптиране и узаконяване на подемните платформи. Срок на изпълнение на проекта за обновяване по НПЕЕМЖС е 122 дни.

Подемни платформи под наем за саниране Пловдив

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .