Подемни платформи под наем за високо строителство

Подемни платформи под наем за високо строителство

Подемни платформи под наем за високо строителство. Реализирахме проект за обновяване на един от високите жилищни блокове в град София. Жилищният блок е с 18 етажа и височина от 69м. За този проект доставихме два броя двуколонни подемни платформи два броя едноколонни подемни платформи. След първоначалния монтаж, за да обхване фасадата на цялата сграда, ще бъдат необходими допълнително две премествания. Предоставихме на възложителя цялостно обслужване от доставка до обекта, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Срокът за изпълнение на строително-монтажните дейности е 122 календарни дни.

Подемни платформи под наем за високо строителство

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови платформи под наем за саниране на високо строителство

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .