Подемни платформи за саниране град Пловдив

Подемни платформи за саниране град Пловдив

Подемни платформи за саниране град Пловдив. Проект по НПЕЕМЖС за саниране на 15 етажен блок с височина 50м. Реализирахме проекта с 3 броя двуколонни подемни платформи с едно преместване. Планирания срок за изпълнение е 91 календарни дни. Изпълнихме доставка до обект, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Процесът по изпълнение на един обект с подемни платформи има следните стъпки: запитване с изпратен файл с архитектурата на обекта, срок на изпълнение, брой хора, прогнозна дата за монтаж. След полученото запитване с детайлна информация, до 24 часа получавате ценово предложение с детайлно описани процеси и разходи за проекта. Няма скрити разходи или непредвидени такива.

Подемни платформи за саниране град Пловдив

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови платформи за саниране в град Пловдив

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .