Подемни платформи за саниране град Варна

Подемни платформи за саниране град Варна

Подемни платформи за саниране град Варна. Реализирахме проекта с три двуколонни подемни платформи, една едноколонна подемна платформа и една въжена подемна платформа за саниране на 16 етажен блок с височина 50м по НПЕЕМЖС. Извършихме доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, демонтаж и извозване от обект. Координирахме преместването на платформите с техническия ръководител на обекта, като преместването на една платформа изпълнявахме в диапазона до 8 работни часа. Възложителя изпълни проекта в срок от 91 дни.

Подемни платформи за саниране гр.Варна

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Платформи за саниране по НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект с подемни платформи за саниране град Варна ни се обади на 0877360060 .