Подемник за соларни панели

Подемник за соларни панели

Подемник за соларни панели Boecker Top-Lift Standard с височина до 20м. Доставихме на фирма за монтаж на фотоволтаични панели подемник за Boecker Top-Lift Standard с височина до 20м. Товароподемността на наклоненият подемник е с работен кош за соларни панели е до 200кг. Всяка една окмплектовка на наклонения повдигач за соларни панели е с включено регулируемо чупещо се рамо от 20⁰ до 45⁰.

Подемник за соларни панели Boecker Solar Top Lift Standard е отлично решение за бързо лесно качване на панелите върху покрива. Подемникът за соларни панели се отличава с лека конструкция и бърз монтаж. Подемникът за соларни панели се сглобява за 10 минути и вече работите. Подемникът за соларни панели е подходящ за превоз в баничарка, комби или бус. Подемникът за соларни панели Boecker Solar lift е с максимална височина до 20.30м. Подемникът за соларни панели Boecker Solar lift е с товароподемност до 250кг. Подемникът за соларни панели Boecker Solar lift  е с максимална скорост на движение до 40м/мин. Подемник за соларни панели Boecker Solar lift е помощникът от който имаш нужда.

Повдигач за соларни панели Solar Top Lift Standard

Сглобяването на подемника за соларни панели е изключително бързо и лесно. Поради ниското си собствено тегло позиционирането на обекта е възможно във всякакви условия. Задвижващият модул на подемника за соларни панели е ​​удобно закачен за основната шина. Смяната на работния кош е също толкова лесно, тъй като всички носещи устройства са фиксирани към основната количка чрез ключалки. За още по-голяма безопасност подемници  Böcker са оборувани с аварийна спирачка. В случай, че стоманеното въже се скъса, аварийната спирачка,ще предотврати падането на работната шейна.

Транспортна система за модули от соларни клетки

Благодарение на универсалните работни кошове, Top-Lift е идеалният подемник за различни операции съответно в строителната и покривната индустрия. Освен това Böcker предлага транспортна система за транспортиране на соларни панели, която се състои от два компонента. Соларната платформа е фиксирана върху каретата и осигурява безопасно транспортиране на панелите до покрива. Гумените подложки ги предпазват от повреда, докато затягащото устройство закрепва надеждно панелите към платформата.