Продажба и отдаване под наем на платформи Electroelsa и Starlift. Подемните платформи Electroelsa и Starlift, предлагани от Platformi.bg, са отлично решение за фасадно строителство и реновиране. Гъвкавост, стабилност, адаптивност, това предлагат подемните платформи от Platformi.bg. Чрез покупка или наем имате възможността да извършите вашата работа с нужния професионализъм и в кратки срокове. Техническите характеристики на подемните платформи позволяват да постигнете височина до 120m и максимална дължина на платформата до 28m. Platformi.bg предлагат и решениес въжени платформи Starlift с възможност за максимална височина до 150m и максимална дължина на въжената платформа до 10m.

Фасадни платформи под наем

Предоставяните възможности спестяват време и средства на строителните компании. Предимствата на подемните платформи са безспорни чрез скоростта на движение и своята товароподемност. Скорост на движение до 10.6м/мин и товароподемност спрямо дължината на платформата от 300кг до 2500кг. Подемните платформи може да се използват и като работна площадка, на която да качите материалите за работа – лепило, вода, електроинтсрументи, всичко това качвате на платформата и работите без да прекъсвате процеса. Подемните платформи може да използвате и за монтаж на дограма и окачени фасади, за реновиране на сгради по програма енергийна ефективност. С височината си до 120 метра и своята гъвкавост чрез адаптируемите удължителни панели подемната платформа позволява адаптиране спрямо профила на сградата.

Мачтови подемници под наем

Продажба и отдаване под наем на платформи Electroelsa и Starlift. Предлаганите от Platformi.bg подемни платформи са сигурно и оптимално решение при саниране на блокове по програмата за енергийна ефективност. Предимство е и бързият им монтаж. Платформа с височина 56 метра и широчина 28 метра се изгражда в рамките на 12 работни часа. С платформа с тези размери покривате над 1500кв.м. фасадна площ. На работната площадка на платформата имате и достъп до 220V ток, така че разбъркването на материала става директно на нужната височина. Подемните платформи биват едноколонни с диапазон на дължина от 3m до 8.75m и двуколонни подемни платформи с диапазон на дължина от 10m до 28m. Подемните платформи се захранват с трифазен ток. Безопасни, надеждни, гъвкави, тe са oтлично решение за всеки проект. За повече информация посетете сайта на Platformi.bg.

Въжени люлки под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Монтаж и ремонт на подемни съоръжения

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!