Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи. Сезонът за саниране и изграждане на фасади започва. За оптимизиране на работния процес може да се доверите на услугите, които Platformi.bg предлага – подемни платформи и хаспели под наем. В последните години компанията е реализирала над 25 проекта с професионализъм и коректност. Platformi.bg е ексклузивен представител на работните подемни платформи Electroelsa и Starlift.

Подемни платформи за фасадно строителство

Платформите са отличен заместител на традиционните фасадни скелета. Работните платформи позволяват оптимизиране и планиране на времето за работа и на разходите за фасадни инсталации. Подемните платформи са гъвкаво решение в работата по фасадите. Със скорост от 10.6м/мин на повдигане и сваляне, разширяване на платформата по профила на фасадата, възможността за дължина на платформата от 6 до 28 метра и височина до 150 метра. За разлика от скелетата, платформатасе изгражда в пъти по-бързо.

Платформи за саниране

Една платформа с височина около 50-60m и широчина 20m се изгражда в рамките на ден, докато едно скеле с подобни размери – от три до четири дни. Така платформите спестяват доста разходи от гледна точка на заплати и време, както и заради това, че имат товароподемност до 3 т. /при двуколонните подемни платформи с дължина до 28m/ и 1,5 т. /при едноколонните с дължина до 8,5m/. Освен това има възможност всички материали, които се използват по време на работата или изграждането на фасадата, да бъдат качени на платформата. Спестяват се време и ресурс.

Наем на платформи за саниране

Продажба и отдаване под наем на строителни подемни платформи. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Фасадни подемници за саниране

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!