Двуколонни подемни платформи под наем – Бургас – 15 етажен/52 метра

Двуколонни подемни платформи под наем - Бургас - 15 етажен/52 метра

Двуколонни подемни платформи под наем – Бургас – 15 етажен/52 метра. Реализирахме проект по програма НПЕЕМЖС в град Бургас, жк. Славейков бл.47. Удовлетворихме желанията на възложителя, като доставихме, монтирахме и узаконихме една двуколонна платформа и три едноколонни платформи. Двуколонни подемни платформи под наем – Бургас – 15 етажен/52 метра. Монтажът на подемните платформи бе извършен за 3,5 дни. Стартирахме обекта на 18.08.2017. Очаква се проекта да завърши до края на м. Септември.

Платформи под наем за саниране Бургас

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.  Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мачтови подемници под наем за саниране Бургас

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!