Разнообразие от строителни подемници от 300кг. до 2000кг. Platformi.bg разшири портфолиото от продуктови решения в подемната техника чрез увеличаване на портфолиото от строителни подемници / хаспели . От месец март 2018 година в портфолиото на Platformi.bg вече се предлагат хаспели от 400кг до 2000кг с марката Electroelsa. Хаспелите, предлагани от Platformi.bg, са със зъбен механизъм.

Строителен подемник под наем

Разнообразие от строителни подемници от 300кг, 800кг, 1000кг, 1200кг, 1500кг, 2000кг дават решение за всеки един обект. Максималната височина е до 160 метра* (в зависимост от модела) скорост на движение до 12м/мин за превоз на хора и товари и 24м/мин за превоз на товари, различни вътрешни размери на работната платформа. Platformi.bg подсигурява транспорт, монтаж/ демонтаж, узаконяване. Platformi.bg надгради протфолиото си и с предлагането на строителни асансьори за превоз на хора и товари с височина до 220 метра и товароподемност от 2000кг и скорост на движение от до 37м/мин. Решението на вашите нужди е на Platformi.bg – разнообразие от подемна техника за строежи и фасадно строителство. Всички съоръжения притежават нужните CE сертификати за узаконяване. Повече информация може да намерите на сайта на компанията.

Хаспел под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Товарен подемник под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!