Ремонт и реновиране на моторна група за подемна платформа

Реновиране на моторна група за подемна платформа Electroelsa EP 2818

Ремонт и реновиране на моторна група за подемна платформа Electroelsa EP 2818. Извършихме цялостно реновиране на моторна група на колонна подемна платформа Electroelsa EP2818. Реновирането включва: 1. Разкомпектоване на моторната група на съставните и части. 2. Пясъкоструене на рамата на моторната група с цел почистване на проникналата в дълбочина корозия. 3. Прахово боядисване с подходящите за целта цвят и боя. 4. Почистване и боя на електромоторите и редукторите. 5. Почистване на конзолната кутия. 6. Смяна на лагери. 7. Окомплектоване на моторната група с всички възли и детайли. 8. Смяна на масло на редукторите. 9. Проверка и регулиране на спирачките на моторната група. В случая подменен един спирачен диск. Клиентът, ще може да разчита още дълги години на съоръжението си.

Ремонт и реновиране на моторна група за подемна платформа

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Ремонт на подемни платформи и мачтови подемници

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако и ти имаш нужда от ремонт на твоето подемно съоръжение, обади ни се 0877360060 !