Ремонт и реновиране на строителни подемници.

Свържете се с нас

Ремонт и реновиране на строителни подемници.

Ремонт и реновиране на строителни подемници, хаспели и строителни асансьори. Ние от Платформи БГ ООД, предлагаме услугата реновиране на строителни платформи, подемници, хаспели и строителни асансьори. Опитът, който имаме ни дава възможност да възстановим техническото състояние на вашето съоръжение така, че да ви служи вярно още дълги години. Всяко съоръжение, което е изложено на различните метеорологични условия по време на експлоатацията си се амортизира и се нуждае от реновация. Ако решите, че вашето съоръжение има нужда от обновяване, обадете ни се. Ние ще ви посетим, оценим и оферираме, за да дадем нов живот на вашите съоръжения.

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения.

 Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Ремонт на строителни подемници

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване. Удовлетворяването на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!