Реновиране на строителен подемник

Възстановен строителен подемник втора употреба

Реновиране на строителен подемник за покупка от краен клиент, строителна фирма. Клиент закупи един от строителните ни подемници, които работят надеждно по обектите ни. За да осигурим надеждна и дългосрочна работа на строителния подемник Electroelsa EHPM700, ние реновирахме изцяло строителния подемник. Разглобихме работния кош, извършихме пясъкоструене, грундирахме с Intergard 251 – двукомпонентен антикорозионен епоксиден цинк-фосфатен грунд, боядисахме с полиуретанова боя Interthane 990, като по този начин искаме да удължим живота на машината и новия собственик да я използва още дълго време.

Реновиране на строителни подемници

Какво направихме? Ревизирахме всички водещи ролки, подменихме всички лагери към водещите ролки, сменихме маслото на редуктора. Ревизирахме и настроихме електро-механичната спирачка, ревизирахме всички крайни изключватели. Предадохме на клиента една подготвена за работа машина с добра защита на металните части и нов живот за един строителен подемник с отлични технически качества. Строителните подемници Electroelsa, са доказали се във времето съоръжения, които използваме активно в ежедневната ни работа като ги отдаваме под наем.

Хаспели втора употреба

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Нуждаеш се от строителен подемник под наем?

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!