Саморазгъващ се кран FB Gru GA134

Направете запитване

Саморазгъващ се кран FB Gru 134

Саморазгъващ се кран – стрела 34м.

Саморазгъващ се кран FB Gru GA134 е още едно съоръжение, което ще ви даде гъвкавост в работата на строителния обект. Саморазгъващите се кранове са едно решение, което е много популярно в строителния сектор. Саморазгъващ се кран FB Gru GA134 е подходящ за строителство на жилищни сгради, къщи, административни здания. Саморазгъващите се кранове, ви дават гъвкавост в монтажа.

Лесен и бърз монтаж на саморазгъващ се кран.

Не е необходимо да имате специални умения или да наемате екип за монтажа на вашия саморазгъващ се кран. Доставяте на обекта, включвате в електрическата мрежа и разгъвате. За разгъването(монтажа) и подготовката на саморазгъващ се кран, са ви необходими не повече от 20 минути. Преместването на саморазгъващия се кран до следващата работна позиция, е лесно и бързо. Сгъването(демонтажа) е също толкова лесно, колкото и монтажа. Сгъвате за минути. Монтирате колесара и изтегляте с камион-влекач или телескопичен товарач до следващата работна позиция.

Гъвкавост на строителния обект със саморазгъващ кран FB Gru GA134

Саморазгъващият се кран FB Gru GA134 е със следните характеристики: Височина под куката: 22.3м до 33.7м, Дължина на стрелата: 34м., Товароподемност: 4000кг/1000кг на върха на стрелата. Всички движения: подем, движение на количката на стрелата и въртенето на стрелата е с честотни преубразователи, което гарантира плавна работа в ежедневните операции. Саморазгъващият се кран FB Gru GA134 е подходящ за движение, като извънгабаритен товар по националната пътна мрежа. Имаш нужда от повече информация, обади ни се!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт