Саморазгъващ се кран FB Gru GA301

Направете запитване

Саморазгъващ се кран FB Gru GA 301

Саморазгъващ се кран – стрела 30м.

Саморазгъващ се кран FB Gru GA301 е още едно съоръжение, което ще ви даде гъвкавост в работата на строителния обект. Саморазгъващите се кранове са едно решение, което е много популярно в строителния сектор. Саморазгъващ се кран FB Gru GA301 е подходящ за строителство на жилищни сгради, къщи, административни здания. Саморазгъващите се кранове, ви дават гъвкавост в монтажа.

Лесен и бърз монтаж на саморазгъващ се кран

Не е необходимо да имате специални умения или да наемате екип за монтажа на вашия саморазгъващ се кран. Доставяте на обекта, включвате в електрическата мрежа и разгъвате. За разгъването(монтажа) и подготовката на саморазгъващ се кран, са ви необходими не повече от 20 минути. Преместването на саморазгъващия се кран до следващата работна позиция, е лесно и бързо. Сгъването(демонтажа) е също толкова лесно, колкото и монтажа. Сгъвате за минути. Монтирате колесара и изтегляте с камион-влекач или телескопичен товарач до следващата работна позиция.

Гъвкавост на строителния обект със саморазгъващ кран FB Gru GA301

Саморазгъващият се кран FB Gru GA301 е със следните характеристики: Височина под куката: 21.7м до 29.6м, Дължина на стрелата: 30м., Товароподемност: 4000кг/1000кг на върха на стрелата. Всички движения: подем, движение на количката на стрелата и въртенето на стрелата е с честотни преубразователи, което гарантира плавна работа в ежедневните операции. Саморазгъващият се кран FB Gru GA301 е подходящ за движение, като извънгабаритен товар по националната пътна мрежа. Имаш нужда от повече информация, обади ни се!

Направете запитване

Свържете се с нас

Направете запитване за наш продукт