Саниране с двуколонни подемни платформи

Саниране с двуколонни подемни платформи

Саниране с двуколонни подемни платформи на 15 етажен блок с височина 45м. в град Плевен. Предоставихме под наем на възложителя цялостно решение по доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, преместване, демонтаж и извозване от обект. Проектът е осъществен с 3 броя двуколонни подемни платформи с едно преместване. Срок на изпълнение 91 дни. Предимствата да работиш съвместно с Платформи БГ ООД, са ясните разходи за проекта, ясните срокове за монтаж, преместване и демонтаж. Добрата координация с екипа на Платформи БГ ООД, ви дава възможност да планирате изпълнението на вашите проекти.

Саниране с подемни платформи

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Подемни платформи за саниране по НПЕЕМЖС

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Саниране и механизация за изграждане на фасади. Обади ни се – 0877360060 !