Строителен асансьор втора употреба

Строителен асансьор втора употреба

Строителен асансьор втора употреба. По задание на клиент на клиент доставихме строителен асансьор втора употреба с товароподемност до 2000кг. и скорост на движение до 36м/мин. Извършихме доставка, монтаж, последващо надграждане и узаконяване на строителния подемник на обект в гр. Бургас. Височина на монтаж 55м. Полезният размер на работната кабина са 3200ммx1500мм. Строителният асансьор е едно помощно средство за строителния обект, което подпомага ежедневните работни процеси по превоз на хора и материали. Превозът на хора и материали с вертикален транспорт на обекта, повишават дневната производителност и скъсява времето за изпълнение на обекта.

Строителен асансьор втора употреба 2тона

Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Продажба на строителни асансьори втора употреба

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .