Строителен асансьор под наем – София Тех Парк

Строителен асансьор под наем - София Тех Парк

Строителен асансьор под наем – София Тех Парк. За нуждите на Тал Инженеринг ЕООД, доставихме за временно ползване строителен асансьор за превоз на хора и товари. Капацитетът на строителния асансьор е 2000кг и скорост на движение от 36м/мин. Височината на монтаж на строителния асансьор е 45м. Възложителя, използва строителния асансьор за превоз на както на хора, така и на материали за изграждане на окачената фасада. Използването на строителен асансьор за външен монтаж улеснява изключително много строителните работници в качването им до съответния етаж и в транспорта на материали. Благодарение на голямата си товароподемност, специалистите от Тал Инженеринг ЕООД, качваха стъклопакетите със строителния асансьор до зададения етаж, като по този начин освобождаваха кулокрана да работи по грубия строеж на сградата.

Строителен асансьор под наем

Какви са разликите между строителния подемник и строителния асансьор? Основната разлика е, че строителния подемник е с открита и се движи със скорост до 12м/мин. за превоз на хора и материали и до 25м/мин. за превоз на материали. Строителният асансьор е със закрита кабина и се движи със скорост от 25м/мин до 99м/мин, в зависимост от модела, който сте предпочели. Това са основни разлики. Товароподемността, максимално допустимите височини са въпрос на избор на съответния модел и необходимост. Какъв модел ще изберете, Вие, си зависи изцяло от вашите нужди.

Строителен подемник 2 тона под наем

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителен асансьор под наем за град София

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Чудиш се, дали строителния асансьор е подходящ за твоя обект? Имаш нужда от професионална консултация? Обади ни се 0877360060 !