Строителен подемник Electroelsa EHPM 900 – 900кг.

Строителен подемник Electroelsa EHPM 900 – 900кг. доставка и монтаж на хаспел на строителен обект в гр. Варна. Хаспел, за превоз на хора и товари, бе доставен и монтиран пред скеле за нуждите по изграждане на фасада. С хаспелът ще се превозват хора до съответния работен етаж така, че да се улесни работните процеси. Хаспелът е с товароподемност до 900кг. и скорост на движение 12м/мин. Хаспелите, Electroelsa, са доказали се във времето съоръжения. Хаспелите, Electroelsa, предлагат различни товароподемности – 300кг, 800кг, 1000кг, 1500кг, 1800кг, 2000кг, 2300кг, 3500кг, 5000кг. Хаспелите, Electroelsa, е удачното решение.

Строителен подемник под наем

Платформи БГ ООД е официален представител на италианският производител Electroelsa. Electroelsa, е производител на строителни подемници, хаспели, подемни платформи и строителни асансьори от далечната 1972г. Доказал се във времето производител на хаспели, мачтови подемници и строителни асансьори, Electroelsa, произвежда надеждни, дуракоустойчиви съоръжения. Хаспелите и строителените подемници са с реализирани над 100 проекта на територията на България. Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел за монтаж пред скеле

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искате и вие да се докоснете до качеството на Electroelsa, обадете ни се!