Строителен подемник Geda 300Z/ZG за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта

Строителен подемник Geda 300Z/ZG за асансьорна шахта. За строежа на нова компактна сграда в центъра на град София, доставихме хаспел Geda 300Z/ZG подходящ за наличната асансьорна шахта. Съобразихме избора на строителния подемник Geda 300Z/ZG с размерите на наличната асансьорна шахта, както и с бъдещите проекти на възложителя. Изборът на правилния строителен подемник – товароподемност, размер на работния кош, външни габаритни размери, лесен за поддръжка е в основата на неговото използване дълги години. Закупуването на строителен подемник е инвестиция за години напред. Избора на правилния доставчик и технически данни е важна част от конфигурирането му. Един строителен обект е с продължителност от 6 мес. до 24мес. и строителния подемник е основното транспортно средство. Доставихме употребявания строителен подемник Geda 300Z/ZG напълно ревизиран и реновиран и с нови мачтови секции.

Строителен подемник Geda 300Z/ZG за асансьорна шахта

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Малък хаспел под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!