Строителен подемник под наем 1 тон за ремонт на апартамент

Строителен подемник под наем 1 тон за ремонт на апартамент

Строителен подемник под наем 1 тон за ремонт на апартамент. Доставихме, монтирахме и узаконихме хаспел с товароподемност до 1 тон. Строителният подемник ще се използва за цялостен ремонт на апартамент на последния етаж на жилищна сграда. Благодарение на добрата координация с възложителя, избрахме най-правилното и безопасно за работа местоположение на строителния подемник. Благодарение на оптимизирания монтаж, живущите в сградата няма да усетят дискомфорт от ремонта, който ще се извърши на последния етаж. Изборът на правилният строителен подемник – товароподемност, височина, шум от движението са ключови при работа в жилищни сгради.

Строителен подемник под наем 1 тон за ремонт на апартамент

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – Италиански производител на саморазгъващи се кранове, Peiner System – Италиански производител на кулокранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел под наем за ремонт на апартамент на последния етаж

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!