Строителен подемник под наем 2 тона

Строителен подемник под наем 2 тона

Строителен подемник под наем 2 тона за обект в гр. Варна. Строителният подемник Geda 1500Z/ZP е с товароподемност до 2000кг. Подемникът Geda 1500Z/ZP предлага две скорости на движение 12м/мин за превоз на хора и товари и 24м//мин за превоз на товари. Работния кош на строителния подемник Geda 1500Z/ZP е с размери 3300мм. х 1450мм. Със своите две колкони хаспела Geda 1500Z/ZP ви осигурява плавна работа в ежедневните процеси по превоз на хора и материали.

Хаспел под наем 2 тона

Строителен подемник под наем 2 тона е решението за всеки строителен обект, на който му е дошло време да демонтирате кулокрана. Строителният подемник ви помага да превозвате по-бързо и по-лесно кофражни платна, хюнебеци, арматура, палети с тухли, мазилка. Превозвате гипскартон, PVC тръби, торбите с гипс, кабели, лепило, врати и всичко, което имате нужда.

Хаспели под наем

Платформи БГ ООД предлага разнообразие от хаспели / строителни подемници под наем спрямо вашите нужди. Ако планирате да изпозлвате строителен подемник следващите няколко години, обадете се да ви консултираме, за да изберете най-оптималния строителен подемник за вашите обекти. Изборът на строителен подемник и праивлната му експлоатация е решение с дългосрочни ползи. С избора на строителен подемник, Вие, оптимизирате процесите по превоз на материали и хора и оптимизирате работното време на работниците си. Разгледайте нашите предложения на сайта, и се обадете за професионална консултация.