Строителен подемник под наем Феста хотел

Строителен подемник под наем Феста хотел

Строителен подемник под наем Феста хотел. Във връзка с реконструкцията на хотел Феста в град София, фирмата изпълнител нае строителен подемник Electroelsa EHPM2500/15 с товароподемност до 1500кг. Височина на монтаж 25м. Необходимото време на монтаж на строителния подемник бе 4 часа. Строителният подемник, ще се използва за вертикален транспорт на строителни материали. Гипскартон, лепило, плочки, кабели, мебели, както и всички строителни отпадъци, които ще се формират при ремонта на хотела. С използването на строителния подемник, изпълнителя ще избегне допълнителен шум, мръсотия и дискомфорт за гостите на хотела. Благодарение на добрата координация с възложителя, избрахме най-оптималното място за монтаж.

Строителен подемник под наем Феста хотел

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Голям хаспел под наем

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!