Строителен подемник под наем Русе

Строителен подемник под наем Русе

Строителен подемник под наем Русе с товароподемност до 900кг и височина 55м. Доставихме, монтирахме, узаконихме строителен подемник на обект УМБАЛ КАНЕВ в град Русе. Възложителят, нае хаспела за цялостен ремонт на покрива на болницата. Характеристиките на хаспела са – товароподемност от 900кг, скорост на движение до 12м/мин. Скоростта на движение на хаспела Electroelsa EH-PM 900,позволява да се транспортират хора и материали до покрива. Строителният подемник, е универсално подемно съоръжение подпомагащо вертикалният транспорт на хора и материали, като по този начин спестява време и средства, като повишава ефективността на строителните работници.

Строителен подемник под наем 1 тон Русе

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Хаспел под наем 1 тон

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ако искаш информация и за твоя проект ни се обади на 00359877360060 .