Строителен подемник под наем в град Варна

Строителен подемник под наем в град Варна

Строителен подемник под наем в град Варна, за довършителните дейности по жилищна сграда. Предоставихме на възложителя цялостно решение по доставка, монтаж, узаконяване, поддръжка, демонтаж и извозване на строителния подемник. Хаспелът Electroelsa EH-PM 900, с товароподемност до 900кг, и скорост на движение до 12м./мин., в сертифициран за превоз на хора и товари. Това е универсален строителен подемник, който оптимизира времето за качване на материалите до съответните етажи, Строителният подемник, бе с височина на монтаж до 27м. Предимствата на употребата на строителен подемник на строителният обект са безспорни и това се доказва всеки ден. Спестявате време, ресурс, улеснявате строителните работници. Всички материали пристигат бързо на съответния етаж, като за това не ви е необходим допълнително обучен персонал. Управлението на строителния подемник е лесно и не изисква специални умения.

Строителен подемник под наем в град Варна

Платформи БГ ООД е специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarPark Lift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Строителен подемник под наем за асансьорна шахта

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: ” ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Ще имаш нужда от строителен подемник и за твоя обект? Не си използвал строителен подемник до момента и не си убеден, че това е твоето решение? Ние ще те консултираме професионално. Няма грешни въпроси. Обади ни се – 0877360060 !